Tam, kde křídla láskou sílí

Tam, kde křídla láskou sílí

Anotace: ...

Samou láskou provázená,

tam, kde křídla mír přinášejí

Vzniká místo, co sílu lásky sílí,

v němž jedno srdce druhé objímá

 

Tam, mezi květy a vůní růží,

kde slunce zlaté se obrací

Tam, kde radost v srdci se klaní,

láska svůj nejjasnější tón nachází

 

V tichu téhož místa, kde vášeň hoří,

dvě duše se navzájem očekávají

Srdce v rytmu společně kmitá,

v jejich lásce nový svět narůstá

 

Mezi oblaky snů a nadějí,

křídla lásky nás do nebe vynášejí

Neznáme hranice, žádný konec,

v jejím objetí všechno nabývá smysl

 

Tak vystřelíme společně v blaženost,

tam, kde křídla láskou sílí

Tam, v tom kouzelném místě ve vzdálenosti,

kde náš vztah nekonečně se mění

Autor Misha, 16.11.2023
Přečteno 82x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Jupiterka, fisus, Bufik, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí