Jen hloupí lidé se loučí s láskou

Jen hloupí lidé se loučí s láskou

Anotace: ...

Jen hloupí lidé se loučí s láskou,

je to jako ztrácet poklad v moři

Láska je věčná, nezná hranice,

snad jednou to pochopí i ten chlapec

 

Vzduch je plný sladkého citu,

přetékajícího v srdci bez míry

Proč tedy loučení a hořkost slz?

Láska by měla být radostí,

ne temným kluzkým svahem

 

Moudří lidé vědí, že láska nekončí,

jen se proměňuje a v jiných formách se skrývá

Přátelství, porozumění a oddanost,

jsou základem věčného spojení a radosti

 

Tak proč se loučit, když láska je zde?

Pohladí Tvou tvář, pohltí Tě jako horký čaj

Láska je v tobě, ve mně, v nás všech,

jen hloupí lidé se od ní slepě odvracejí

 

Nechme lásku žít, růst a rozkvést,

v každém okamžiku a ve všech směrech se nést

Láska je světlem, které osvětluje cestu,

vyžeňme tmu a nechme ji zůstat nejkrásnější

Autor Misha, 16.11.2023
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, fisus, o3_gambit, Žluťák, Bufik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třetí sloka...ta je! Nese krásný poselství... nádhernou myšlenku...díky ti, Mišulko... moc ráda jsem si přečetla :-)*
Krásný den tobě.

16.11.2023 10:40:23 | cappuccinogirl

těší mě, že jsi se začetla do mých řádků, vím, že mám zmeškáno, ale pracuji na jednom projektu a doufám, že se mi vydaří:-)

Krásný večeer Ti přeji:-)

16.11.2023 20:04:27 | Misha

Au:)
Krásná, Míšo:-*

16.11.2023 07:01:28 | Žluťák

děkuji, Žluťáku, přesně tak au jau:-)

16.11.2023 20:03:15 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí