Tisíc tváří lásky

Tisíc tváří lásky

Anotace: ...

V hlubinách srdce se příběh vznáší,

tisíc tváří lásky, co v nás vře

V jednom okamžiku na svět vystupuje,

nepopsatelný pocit, co srdce svírá

 

Tváře lásky mají různý tvar,

něžná, vášnivá, nebo třeba divoká

Jedna vlna, co nás dál do tajemna zavádí,

tisícem malých střípků duši hřeje

 

Tvář lásky může být jako dávná melodie,

kterou srdce v sladkém taktu zpívá

Nebo jako rosa na rtech prvního polibku,

co nám v žilách cítí zář něhy a života

 

Tvář lásky, tak jemná a překrásná,

jak vzácný květ rozkvetlý v zahradě

Nikdy nezestárne, neuvadne ani neztratí se,

vždycky s námi zůstane, jako věčná jiskra

 

Tisíc tváří lásky, co v duši přebývá,

přináší radost, smutek, naději i strach

Ale najdeš-li odpověď na její otázky,

objevíš v sobě něco, co jsi dávno hledal

 

Tisíc tváří lásky, co v životě prolétá,

ve všech našich cestách nás doprovází

Tak se pusťme do něj, ať se nám otevře,

objevme všechny jeho tisíce tváří

Autor Misha, 17.11.2023
Přečteno 90x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, zde.neck, Žluťák, Maze, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí