Change inside myself

Change inside myself

Anotace: Nejde o to, jak to zní. Mě jde o to, co v tom zní..

Noční telefonáty,
pohádka o Šípkové Růžence,
prstýnek, cos mi tak nerad dal.
I přesto všechno špatné,
jsme byly krásný pár.
Kdekdo mi Tě záviděl
a já jsem byla tak strašně pyšná.
Jenže pro Tebe to nic neznamenalo,
klidně jsi na mě bez výčitek občas zapomněl.
A tak se stala ta hrozná věc.

Mě jsi zkazil, nevěrou mne nakazil.
Tento pojem nezdá se mi býti cizí,
můj pseudonym teď mrcha musí býti.
Myšlenky mé kolem špíny toulají se,
k dobrým věcem nevdají se.
Jak mám pak vše vrátit zpět,
když ubližovat se mi chce..?
Mé srdce touhu po bolesti v sobě má,
ani ten polibek kouzelný a krásný moc kouzelnou nemá.
Končím se sebou samou,
jsem jen špína, kterou lehce smetou stranou.
Na to všem mě nejvíc dostává,
jak svět se svou absurditou sílu má!
Autor Bechy, 01.04.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc krásný. Tahle je vážně dobrá.

03.05.2007 17:13:00 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí