Navždy...

Navždy...

Stojíš vedle mě
A právě prší
Vstane z mrtvých vzpomínka
Z rozvalin duší

Stojíš vedle mě
S požárem v hlavě
Po mrtvých smutno je
Vzdechlas usedavě

Ty víš
Že všichni vzplanem
Mlčíš
S bolestí a žalem

A já si Tvůj stín
Do krve přenesu
Takové břímě
U Tebe nesnesu...
Autor RadekČ, 17.11.2023
Přečteno 152x
Tipy 29
Poslední tipující: ukrytá v máku, Jan Kacíř, Emily Říhová, o3_gambit, jort1, Marťas9, šerý, nehledaná, narra peregrini, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z bolesti... vzkříšená slova... vryla se... silně...

26.11.2023 21:32:00 | ukrytá v máku

Vrytí slov pod kůži...velmi mě těší, že zapůsobilo obvzláště u Tebe... děkuji

27.11.2023 11:54:16 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí