Řeka lásky

Řeka lásky

Anotace: ...

Samá radost v řece žije,

láska tam stále ve spěchu plyne

Hladina hladce se loudá,

citům vlnku hřejivou dává

 

Řeka lásky čistě proudí,

v srdcích se rozkoš jako víno rozlévá

Tajemná síla v ní se skrývá,

hranice časů překračuje

 

Její vody se klidně vlní,

příběhy milenců s sebou nesou

Vlny hladí břehy, věrně se kloní,

řeka lásky nesmí být zbavena svobody

 

Kopce i rokle překonává,

svou sílu nikdo nezadrží

Řeka lásky se srdcem tepe,

sladkou melodií nás obdaří

 

Její vody čistotou září,

jako drahokamy z královských korun

Řeka lásky nám naději posílá,

vždyť v ní se náš osudový run skrývá

 

Řeka lásky věčně proudí,

nikdy nezná odpočinek

Do ní se touhy věcné vrháme,

objevujeme sílu, co není zpečetěná

 

Pojďme se ponořit do ticha,

do řeky lásky, co nezná konce

Nechme se unášet jejím proudem,

objevme konečný smysl našich snů

 

Láska není pouze slovo a pocit,

je to řeka, která nás provází celým životem

Autor Misha, 18.11.2023
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: o3_gambit, cappuccinogirl, Psavec, Frr, Žluťák, mkinka, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí