Láska ve věčnosti

Láska ve věčnosti

Anotace: ...

V nekonečném světě barev a vůní,

Tvá přítomnost mi sílu a naději dodává

Tvoje oči jsou jako drahokamy lesů,

v nich se láska nezměřitelná zrcadlí

 

Tvůj úsměv je sluneční paprsek,

duši mého srdce rozjasňuje

Tvůj hlas jako melodie tichých vodopádů zní,

láskyplným světem mě provází

 

Tvé doteky jsou jako jemné letní vánky,

na mě doléhá a klid mi posílá

Každý okamžik s Tebou je jako kouzlo,

vždyť jsi milostná pohádka, kterou jsem snila

 

Tvoje myšlenky jsou jako květy v rozkvetlé louce,

vířivé bouře emocí ve mně roztáčejí

Jsme souznění dvou srdcí, která se potkala,

v tomto spojení vesmírnou harmonii nacházíme

 

Tak zůstaň se mnou, můj milovaný,

ať naše láska jako růže v jarním slunci vykvete

Společně budeme putovat cestou plnou lásky a štěstí,

milostná báseň nikdy nezanikne

Autor Misha, 20.11.2023
Přečteno 162x
Tipy 13
Poslední tipující: Henry_propper, Niška, Frr, Tritvaetna, IronDodo, Jupiterka, cappuccinogirl, o3_gambit, mkinka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí