Nekonečná láska

Nekonečná láska

Anotace: ...

Ve Tvých očích jiskru plamenů vidím,

která mé srdce dojímá a pálí

Tvůj úsměv mě jako sluneční paprsky zahřívá,

Tvůj dotek mi říká, že jsem doma

 

Tvá láska je jako nekonečné moře,

plné vln rozkoše a sladkých překvapení

S Tebou se jako pták na obloze cítím,

volná a šťastná ve svém pohodlí

 

Tvá přítomnost mi sílu a radost dodává ,

jako jarní květy roztančené na louce

Naše spojení je pevné a stálé,

jako pramen vody, který nikdy nevysychá

 

Tvoje náruč je mým bezpečným přístavem,

tam, kde zklamání a bolest mizí

Jsi mou spřízněnou duší, mou druhou polovinou,

ať naše láska trvá věčně a nikdy nevymizí

 

Tak moc Tě miluji, můj drahý,

každý den mé srdce Ti patří

Spolu můžeme překonat všechny překážky,

jako neoddělitelná pouta ve věčnosti

Autor Misha, 23.11.2023
Přečteno 92x
Tipy 7
Poslední tipující: Žluťák, IronDodo, Fany, Frr, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní Miško, ale dnes mně nejvíc oslovil tento řádek:"tvůj dotek mi říká, že jsem doma"... to zdánlivě obyčejné, jeden dotek ve spojení se slovem doma... to opravdu hodně zahřálo u srdíčka...děkuji.

23.11.2023 00:10:05 | cappuccinogirl

jsem ráda a těší mě, když Tě má basněnka zahřeje u srdíčka, dneska u nás celý den nepůjde proud...

24.11.2023 11:12:47 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí