Tisíc kusů

Tisíc kusů

Anotace: **Lze nalézt prvotní tlukot?**

Láska s věkem upadá,
*
či upadám to já?..

Či upadá to doba ta,
*
co s přetvářky si hrá..


Co znamená to milovat,
co znamená to mít tě rád,
když kousek duše darovat,
poté cítit mráz a chlad.
*****
Srdce samo, tisíc kousků,
z niž každý patří jiné ženě,
však co by zbylo pro tu "pravou",
když se cítí ublíženě.
***
Tisíc kusů bez vlastníků,
každý jinak velký jest,
tisíc kusů s bolestí,
tisíc kusů prošlo test.

Autor Henry_propper, 23.11.2023
Přečteno 77x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, mkinka, o3_gambit, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí