Láska bez konce

Láska bez konce

Anotace: ...

V tvých očích záře nebes se skrývá,

ve tvém úsměvu slunce září stále

Srdce mi bije, když Tě vidím,

v Tobě je ta nejkrásnější vlna lásky

 

Tvůj dotek je jako jemný vánek,

přináší klid mým duším až na stránky

S Tebou se cítím jako ve snu,

jsem unesena Tvou přítomností přímo do výšin

 

Když jsi mi blízko, cítím se silná,

naše spojení je jako nerozlučný řetěz

Tvoje něžné polibky mi sílu vrací, 

bez Tebe svět byl jen prázdný

 

Miluji Tvůj hlas, který hraje melodie,

jako symfonie, která mě nenechá spát

Tvoje slova jsou mé nejdražší poklady,

jsi mým andělem, s kterým jsem nejvíc spokojená

 

Tvoje láska je jako nepopsatelná vzpoura,

plamen života, který v mém nitru žije

Staň se mým rytířem na lodi lásky,

abys mě chránil, dokud hvězdy svítí

 

Tak lásko, přijmi tuto báseň jako dar,

vyjadřuje to, co cítím jen tak těžko

Ty jsi můj svět, můj nejkrásnější zázrak,

šeptám Ti ty nejslavnější verše 

 

Dokud budeme spolu, budeme nekoneční,

Tvoje jméno mi radostné chvění způsobuje 

Milostná báseň téchto řádků je znamení,

mé srdce patří Tobě, můj drahý rytíři 

Autor Misha, 24.11.2023
Přečteno 139x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, o3_gambit, Žluťák, IronDodo, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí