vystydle rezistentní

vystydle rezistentní

těžko tě zahřát
když najednou i z modra
sálá chlad

a přitom známé místo z cest
ale ty neznáš

u nemocnice
u lesa

tady jsem

poprvé nadechl
a pak slunce svítilo do oken
a jestli i pršelo …


srdce

doprovodíš mě sem i zítra
i pozítří?



je

řekla bys

tak dlouho vydrží sálat i kakao
připravené na kamnech
a cukr
hodně cukru
na dvacet podzimních minut

večerní trénink

docela obyčejně
kdy lásku na peci mají jiní
souzněnci

jsem rád

na zimu sám
co kdyby mě roztřásla poslední


přes park za tmy

a dneska

přes město

zahlédla bys fotbalisty
na stadionu

při osvětlení
jeden právě vstřelil
jako by ani nebylo sychravé počasí

přesně tak nejsem sám
ale potom ta moje nálada vystydne

je vítr

stahuji aktualizaci prohlížeče

a od posledně
zmáčený displej stále ukazuje mapu
nebylo mi vodotěsně
Autor J's .., 24.11.2023
Přečteno 98x
Tipy 17
Poslední tipující: nehledaná, Marťas9, narra peregrini, martinaV, Ophelia81, RadekČ, Žluťák, Psavec, šerý, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. být či nebýt na zimu sám... tak to teď mnou rezonuje :) díky, žes mě vzal s sebou ;) .. zpětně :)

25.11.2023 22:31:08 | narra peregrini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí