Láska: Jiskra v noci

Láska: Jiskra v noci

Anotace: ...

Vesmír se v nekonečných časech vlní,

láska v něm třpytí se, jako vánek se šíří

Je jako melodie, co srdce zpívá,

dva lidé v ní tančí, spolu se shýbají

 

Láska je příběh tak starý jak svět,

spojuje dva lidí, celý jim svět

Je jako vlna, co pobřeží hladí,

dotekem lásky, který neodezní

 

Láska je květina, která rozkvétá,

milostný tanec, který těla sevře

Je v očích zář, v úsměvu dárek,

jako symfonie, která nikdy neumlkne

 

Je síla, která hranice času láme,

srdce v nekonečný dialog spojuje

Je jiskrou v noci, která plamen rozdmýchá,

zahání temnotu, touhu zaplňuje

 

Láska je dar, co se zároveň nám stává,

posiluje, těší, láme, ale i zahřívá

Je šeptem na sluchu, v mém i Tvém světě,

v ní najdeme klid, štěstí a oporu

 

Tak nechme se unést tím kouzlem lásky,

nechme ji vést a našimi srdci táhnout

Ať naše duše se v nebeské spojení spojí,

láska je síla, co nikdy nezanikne  

Autor Misha, 25.11.2023
Přečteno 139x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, IronDodo, Kubíno, Frr, o3_gambit, cappuccinogirl, Jupiterka, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí