Růže jsou černé

Růže jsou černé

Anotace: *****

Růže jsou černé,
jak noc za nocí,
myšlenky temné,
však bez pomoci.
***
Fialky mrtvé,
jak naděje v nás,
umírá poslední,
zas a zas.
***
Cukr je sladký,
jak tvé byly rty,
však nyní jen jizvy,
na duši vyryty.
***
Byli jsme dva,
teď jeden a tma,
purpuro, šedo,
již nechci to hrát.

Autor Henry_propper, 25.11.2023
Přečteno 108x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Žluťák, mkinka, Frr, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí