Kouzlo lásky

Kouzlo lásky

Anotace: ...

V jednom kouzelném světě lásky,

kde srdce bez ustání tančí

Nádherná báseň se rozvíjí,

kouzlo lásky nás provází

 

Vzduchem se nese sladký zpěv,

když se dvě duše čistě potkávají

Oči se v okamžiku střetávají,

lásky plameny zapalují

 

Jiskřící doteky se rodí,

v jeden okamžik se prolínají

Ruce se v objetí spojují,

vzájemné city se rozvíjejí

 

Jsou tady chvíle plné rozkoše,

když se na rtech objímá ten nejlepší polibek

Srdce ve stejném rytmu bijí,

kouzlo lásky se stává skutečností živou

 

Vesmír se k jejich přání nakloní,

když společně na nebeské výšiny cestují

Sdílí radost, smutek i tajemství,

kouzlo lásky je nekonečné a věčné

 

Touha po důvěře a porozumění,

spojuje je silněji než kamenem opevnění

Staví mosty nad propastí nepochopení,

kouzlo lásky je jejich nejsilnější spojení

 

Tak věř v kouzlo lásky, mé drahé srdce,

ať Ti přináší radost v každé vteřině

Nech se unášet tímto nekonečným proudem,

kouzlo lásky je nejkrásnější záhada na světě

Autor Misha, 26.11.2023
Přečteno 123x
Tipy 6
Poslední tipující: o3_gambit, Iva Husárková, Frr, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná noční romantika, Míšo:-*

26.11.2023 00:12:12 | Žluťák

děkuji ya milý komentář, po kávě pokaždé nemůžu usnout a do noci ponocuji a ráno, když mám vstávat spala bych:-)

27.11.2023 20:32:09 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí