Tlukoty srdce

Tlukoty srdce

Anotace: *******

Ztratil jsem lásku,
již před hodně lety,
ztratil jsem víru,
jsem sám sobě slepý.
***
Ztratil jsem cit,
i tlukoty srdce,
ztratil jsem oheň,
co držel jsem v ruce.
***
Dostal jen žal,
co zlomil mi vaz,
dělal jsem chyby
a ztratil jsem nás.
*
*
Napořád..

Autor Henry_propper, 26.11.2023
Přečteno 127x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Alala, Sonador, Kubíno, Iva Husárková, Marlene0621, Psavec, cappuccinogirl, Anfádis, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí