Sklíčenost

Sklíčenost

Anotace: ** Za hranice přijatelnosti **

Píchá mě na duši, bolí mě hruď,
krvácí srdce, žaludek trp,
třesou se ruce, zmizela chuť,
nohy jak svázané, pod krkem srp.
*****
Hlavu bez myšlenek, v dlaních jí mnu,
láska a strasti cyklí se v kruh,
zmrzlý až na kost měníc se v kru,
ztrácejíc naději, platíc svůj dluh.
*****
Dvě malé řeky, jež stíkají dolinou,
stoupajíc přímka mění se v propad,
více by nechtěl, mít oči pro jinou,
však tohle je láska a její dopad.

Autor Henry_propper, 27.11.2023
Přečteno 129x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, cappuccinogirl, Žluťák, Psavec, mkinka, MatyhoZmaty, Frr, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí