Život

Život

Až se jednou hlava má zahalí do šedé,
srdce si na všechny krásný chvíle s tebou vzpomene,
že jednou na světě žijeme,
že jednou opravdicky milujeme,
že nicotné jsou chvíle bez tebe,
že hloupé je žít jen pro sebe ..
Autor Maze, 29.11.2023
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, o3_gambit, martinaV, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí