Píseň lásky

Píseň lásky

Anotace: ...

V hlasu větru se nese píseň lásky,

jemné tóny vyznání, jako perly v prachu

Vrší se slova, která srdce rozbuší,

píseň lásky, co nás do výšin postaví

 

Melodie něžná jako vlna, co pobíhá pobřežím,

v tichu vyslovuje, co slova nedokáží říct

Obklopuje nás sladká rozkoš, vůně květin vánku,

píseň lásky, co v duši hřeje a smutky zbaví

 

V pomalém taktu srdečního tepu se vznáší,

píseň lásky, co duše propojuje a sjednocuje

Sladký zpěv světel, co se spojují v jedno,

nesmírné štěstí do tvého života přináší

 

Dotekem melodií tančíme na nebesích,

stoupáme k oblakům, svobodou se obejmeme

Slunce září jasně, naše láska se rozkvétá,

píseň lásky, co na křídlech andělů vzkvétá

 

Ať tato píseň lásky nám věčně zaznívá,

nás spojuje a přináší radost do našich dnů

Srdce nám, nechť bije v harmonii a souzvuku,

píseň lásky, co naše duše navždy oživí

 

Tak pojďme společně zpívat a tuto lásku slavit,

spojeni melodiemi, jak to jenom zvládneme

Píseň lásky, nechť se šíří a světem zní,

vyznání našich srdcí navěky zůstane

Autor Misha, 30.11.2023
Přečteno 88x
Tipy 6
Poslední tipující: Niška, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí