Vo väzení lásky

Vo väzení lásky

Anotace: -

Vo väzení lásky

Šťastie?
Často sa zdieľa,
áno si tá,
o ktorej snívam,
si tá,
o ktorú sa opieram.

Rátame si roky
zotierame,
ako žreb výherný.
Rozbalíme dalšie dni,
ako sladký perníček.

Šťastie, sa často zdieľa.
Budujeme schody
k nebeským dverám.
Susedov kohút hlási svitanie
na nás si ľahla noc.

Vstúpili sme do seba
držíme sa postele
tvárou k sebe
nedotknutý a čistý,
ako na počiatku, tak až naveky.

Autor IronDodo, 30.11.2023
Přečteno 150x
Tipy 15
Poslední tipující: Niška, RadekČ, Psavec, Kubíno, o3_gambit, Ondra, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí