Mráz...

Mráz...

Jako stříbrné kaskády
Vytrysklé ze země
Stojí v jinovatce stromy

Telefonní dráty visí
Jako třásňové šnůry

Vše je zmrzlá křehkost
Skelně čirý, zvonivý chlad

Sekyra dřevorubcova
Zní stříbrným tónem
A jeho ozvěnou
Jako starý spinet

Ty máš na své tváři
Tisícero mých úst

A neříkáš nic
Čím by mohla srdce
Zase srůst...
Autor RadekČ, 03.12.2023
Přečteno 122x
Tipy 31
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, ukrytá v máku, Sonador, jitoush, Kubíno, Marťas9, Helen Mum, martinaV, Psavec, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí