Symfonie lásky

Symfonie lásky

Anotace: ...

Ve tvých očích vidím zář,

v nich se nekonečné moře lásky skrývá

Tvoje doteky mě jako  hladí,

s každým polibkem mi srdce zpívá

 

Tvoje ústa mi sladké příběhy vyprávějí,

obětují se v každém slovu, co říkají

Tvůj smích zní jako melodie nebes,

každé tajemství mi do uší šeptá

 

V Tvém objetí se cítím jako doma,

jako bych našla místo svého klidu

Tvá něha mě rozplétá jako květ,

zahaluje mě do slastné rozkoše

 

Miluji Tebe, milovaný můj,

naše srdce jsou spojená dohromady

Spolu tvoříme nebeskou symfonii,

kde láskou plný svět se nám objevuje

 

Každý okamžik s Tebou je darem,

jako jiskra, která rozpaluje plamen

Zbývá mi jen děkovat osudu,

že jsem našla v Tobě takovou lásku

Autor Misha, 03.12.2023
Přečteno 181x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Equus przewalski, mkinka, Žluťák, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí