V odrazech neonů

V odrazech neonů

někdy prostě cítím tolik lásky, že se bojím

otevřít své srdce úplně dokořán

 

otevřít ho tobě

otevřít ho noční obloze

otevřít ho sobě

 

co když proto neumím milovat?

a jen v lásce stále chybovat

 

tak prosím mi svou ruku dej

a tu tíhu světa se mnou rozdýchej

 

nech naše těla se odrážet ve světlech neonů

a zkus aspoň na chvíli uvěřit tomu

 

že vše je tak strašně pomíjivé

a pod závojem noci přesto jiné

Autor Anety poetry, 06.12.2023
Přečteno 91x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Ondra, jort1, o3_gambit, martinaV, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí

22.01.2024 21:43:15 | mkinka

Svou ruku dávám, milá Anety, krásné-láskyplné :-)*

22.01.2024 21:29:06 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí