Cesta za Svobodou

Cesta za Svobodou

Anotace: Láska za mřížemi... To je to nejhorší co může lásku potkat .. ale pokud je to láska opravdová, překoná i toto zlé období... Tak jako u mě...

Tvé svobodě bráni mříže a ostnatý Drát,

Trest za to, že jsme s drogama neuměli přestat.

Vzali ti nejenom svobodu, chtěli i lásku vzít,

Netušili ale, že to by nás museli zabít!

Naše Láska totiž překoná cokoliv,

Ať si mezi nás stoupne kdykoliv.

Naše Láska potrvá na věky věků,

Potrvá věčně, milióny roků.

Jen ty a já naše gangsterka láska,

muže zkusit přijít jakákoliv zkouška.

Tu nejtěžší už máme skoro za sebou,

Zkouška osudová ,,CESTA ZA SVOBODOU“…

Na konci té cesty, čeká nás už jen Radost,

Konec mříží a vězení, Bůh nám dá milost.

Jen teď musime tohle těžké období překonat,

 A pak už se budeme navždy a provždy ,,SVOBODNĚ“ Milovat!

 

 

 

 

 

 

 

Autor ToxicVerun, 06.12.2023
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, V.N.Losinský, Psavec, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objímám.

22.12.2023 21:44:35 | mkinka

Vždyť na konci cesty mě ceka radost.. pustí mi moji lásku a já Budu zase šťastná

08.12.2023 05:38:31 | ToxicVerun

Je tě škoda!
Jsi mladá, pěkná, máš talent, ale v hlavě jenom tu vzpomínku na hnusnou minulost, kterou si dláždíš cestu ke stejně marné budoucnosti.

07.12.2023 00:18:47 | Žluťák

jojo, napsal bych to samé...a je to škoda...

07.12.2023 08:41:20 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí