"Zklamání"

"Zklamání"

Anotace: trochu smutný, ale tak to je

Na tvář mi spadla vločka
a zkryla moje zklamání.
smutná jsou teď moje očka,
slzám nikdo nebrání.

Řekl jsi jen: "Promiň,
ale jinou mám rád!"
Pak odešel jsi do ticha
a nechal mně tu stát.

Sníh se snáší do ulic
a zkrývá stopy mé i Tvé.
Přeji Ti štěstí víc,
než jsi dal dnes Ty mně.
Autor čertíček24, 01.04.2007
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Rikitan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí