Poprvé

Poprvé

Anotace: není třeba

V tvých očích leželo slunce
odraz plamene svíčky,
která shořela v tmách,
jako tvoje ruce
už jsou pryč
i vůně opojná....

v myšlenkách se znovu
dotýkám tě ve vlasech
kopíruji křivku nosu
a šeptám, cos nezaslech.

Jak jen ti vyjádřit,
co všechno jsem
chtěla říct,
skutečnost a sen
jen promluvit.

Naše duše však
potkaly se v čase
i předtím nastokrát
a potkají se zase.

Kousek mého srdce
navždy už zůstane
po včerejší noci
tvým - i beze mne.
Autor Verena, 01.04.2007
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouhá noc ... vzpomínek na minulost ...
... na lásky co byly a odejdou až s mou krví ... a nejvíce pak ..
ta první ...

02.04.2007 00:27:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí