Roztou ... ženě

Roztou ... ženě

 

***

Dotekem něhy

po slunci toužit

Tebe smět cítit víc

prolnutí hvězd

 

 

proplouvat splynutím

nadnebím kroužit

perutí andělů

nechat se nést

 

 

šeptat svá tajemství

dýchaná blízkostí

stržena vášní

prohnutá v luk

 

 

propsána do rtů Tvých

divoká peřejí

citů těch nejsladších

milostných muk

***

 

 

 

 

Autor Malá mořská víla, 09.12.2023
Přečteno 159x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Ďábel sám, Jan Kacíř, Marťas9, jort1, o3_gambit, Frr, Sonador, mkinka, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a už ani muk...

16.01.2024 01:44:45 | enigman

vílunko-jseš úžasná-úžasné imaginace erozpytné milka převzácná!!!** ST*

09.12.2023 10:55:44 | Frr

... a já Roztou ženě lačním
i když nejsem už kluk*

09.12.2023 00:58:38 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí