Byla jsi

Byla jsi

Anotace: Podle skutečných událostí. https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/bush-kate/wuthering-heights-203613

Byla to krásná chvíle
louka voněla jarem
kvítky jabloní rozprostřené
a ty jsi stála mezi tím vším
teplý vánek si pohrával s tvými vlasy
a tvé letní šaty plné květů
jen stěží zakrývaly sladká tajemství
ta louka to ví co se tam odehrálo
slunce na obloze plálo
paprsky mávalo milencům
i pampeliškám které se milovaly s čmeláky
a taky s čápy nad oblaky hrál si ten vánek
který objímal tvé křivky prenatální
a do údolí tiše znělo šeptání těla
tvé šťastné volání tam ze strání
že máš to co jsi tak dlouho chtěla
a ta paní dole v hájence
dala muškáty právě do okna
a ty byla jsi jen krásná má
štěstím svůdně voňavá
byla jsi z lásky těhotná.
Autor Íá, 09.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, Marťas9, cappuccinogirl, o3_gambit, šerý, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak do tohohle básnickýho výjen´vu jsem strašně ráda vplula a nechala se pohladit... až příští rok uvidím pampelišku, vzpomenu si, co ty zlatý sluníčka dělají se čmeláčkama...WOW!

09.12.2023 21:09:53 | cappuccinogirl

Potěšilo,děkuji.

10.12.2023 07:35:46 | Íá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí