..Kouzlo..........

..Kouzlo..........

Anotace: Láska? to je vlastně takové kouzlo.. i když někdy dost bolestivé, ale i krásné. Pokud najdeme toho druhého člověka, který nás bude milovat a mi jeho .. tomu se pak říká pravá láska i štěstí.

…Kouzlo ……………

Já: Co je to? Proč jsem najednou tak na měkko?

Kouzlo: To jsem já , kouzlo lásky přišlo k vám .

Já: Aha, tak to tedy nevím jsem ten pravý , jestli jsem na lásku připravený .

Kouzlo: Jen neměj strach , nejsi i když si to myslíš že jsi lásky vrah .

Já: Tak to teda nevím co si myslet mám , když jsem neustále a jedině sám …
Co to zase letí? Proč ten holub nikam jinam neodletí .

Kouzlo: Ten holoubek ti nese poštu , má sice zpoždění ,ale jenom trošku.

Já: Prý nese poštu , no snad si to i přečtu .

Kouzlo: Neodmítej , jen se na ni podívej .

Já: Otevřel jsem obálku a kouknul jsem na známku … Od koho je?

Kouzlo: Od koho je? Od toho kdo tě stále miluje .

Já: V dopise ani podpis ani řádek , na místo toho tam byl krásný obrázek … náhle jsem oněměl , byla to překrásná slečna .. prý je láska věčná a já nevěděl co nato říc , nenašel jsem ve slově ten správný klíč .

Kouzlo: Teď je to jen na tobě a v tvém srdci , nečekej nanic a jdi rovnou k věci , ať ji neztratíš přeci .

Já: A co bude dál? Kdo ví? .. snad nebudu poslední … snad i ty zvonky se rozezní .
Autor HELSING, 02.04.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí