Útěšnosti

Útěšnosti

Kolébáš mě jako malé děvče
rozbité potěšením
Na co jsme zapomněli
Inzerát zavání zděšením kusu hadru
Na co jsme zapomněli
Vyždímat
Teď se tu vine jako horká cesta pod ohradou
Očesaná maličká
Dnes Ti budu vyprávět
Nemám čím bych Tě oblékl ani zahřál
Všechny útěšnosti jsme právě přežvýkali
A teď tu leží těla
Tak drze
Jako by nám nepatřila...
Autor Ophelia81, 12.12.2023
Přečteno 87x
Tipy 35
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Frr, Iva Husárková, jort1, IronDodo, narra peregrini, šerý, Anfádis, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když dojde energie bagatelizace, a holé věty nepřikryješ*

12.12.2023 12:59:45 | šerý

Ano, příliš odkryto... a příliš málo přitom řečeno...
Děkuji za reflexi*

12.12.2023 15:15:48 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí