Ve víru lásky

Ve víru lásky

Anotace: ...

Ve víru lásky bychom se ocitli,

dvě srdce, která se do jednoho spojí

Jako ptáci ve vzduchu bychom tančili,

v nebeském rytmu bychom se ztratili

 

Tvé oči jsou jako hvězdy na obloze,

jejich jas nade mnou vždy září

Dotek Tvých rtů je nebeským polibkem,

který mi dává sladkou bláznivou péči

 

Láska je jako květina na jaře,

roste a kvete s každým vášnivým dechem

Je jako melodie, která v srdci zní,

naplňuje duši láskou a teplem

 

Tak pojďme společně cestou lásky,

kde slova nejsou potřeba, jen pocity

Budeme si navzájem světlem a oporou,

v naší náruči najdeme štěstí a pohodu

 

Láska je mocná a nekonečná,

spojuje duše a prolíná sny

Věřím, že v našich srdcích plápolá,

naše láska nikdy neskončí

Autor Misha, 12.12.2023
Přečteno 106x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí