Láska: Mocná čarodějka

Láska: Mocná čarodějka

Anotace: ...

Láska, ta mocná čarodějka,

která srdce kouzlí bez ustání

Svým dotekem všechno promění,

v nekonečné moře štěstí a vášně

 

Její kouzelná moc dokáže sjednotit,

ty nejodlišnější duše u sebe spoutat

Rozjasní temnoty, otevře dveře štěstí,

zanechá vzpomínky plné sladké nostalgie

 

Láska je jako magie, která zázraky tvoří,

rozptyluje obavy, jako rosa v ránu rozpouští

Vede nás cestou plnou plamenů vášně,

za sebou zanechává stopu nevymazatelnou

 

Je jako ochranný štít v bouři života,

dává nám sílu překonat každou zkoušku

Je klíčem k našemu vnitřnímu štěstí,

zahání strachy a vyvolává jiskru radosti

 

Nekonečná láska zahřívá duše,

obklopuje nás sladkou něžností a náklonností

Jako magie se šíří všude kolem,

naplňuje nás láskou a hloubkou pocitů bez hranic

 

Láska, ta mocná čarodějka našich srdcí,

ve svém objetí najdeme bezpečí a smysl

Věřme v její sílu a nechme se vést,

když se láska objeví, všechno stane se jasnějším než jest

Autor Misha, 13.12.2023
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Frr, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí