Nikdy nepřestávej věřit na lásku

Nikdy nepřestávej věřit na lásku

Samý smutek a samý strach,

tak často nám těžko v duši zraje

Ale znáš tu mocnou životní sílu,

kterou má jen pravá láska v sobě

 

Nikdy nepřestávej věřit na lásku,

nech ji proměnit ve světlo

Ať se Tvé srdce v osamění nezmaří,

láska Tě vždycky povede správným směrem 

 

Můžeš se ztratit uprostřed boje,

můžeš se lámat a cítit se slabý

Ale věř mi, láska je Tvou silou,

která Tě podrží, až celý život trvat bude

 

Láska je jako stín, který ochraňuje,

jako teplý dotek, který nám dodává sílu

Věř v ni a nenech jí zmizet z Tvého srdce,

nepřestávej věřit, že láska je vším, co potřebuješ

 

Věř, že jednoho dne najdeš svou spřízněnou duši,

která Ti přinese bezpečí a lásku

S láskou ve svém srdci budeš vždy vítězem,

nikdy se nedopouštěj pochybností a konej pouze dobro

Autor Misha, 17.12.2023
Přečteno 175x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Žluťák, Frr, kozorožka, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí