Naděje

Naděje

Přál bych si utišit, zabít je
ty myšlenky, co pořád straší mne.
Tvá něžná slova hřála mou duši, 
dnes je to matka, jež mé slzy suší.

Pod stejnými hvězdami a bez tebe,
každý večer koukám se na nebe.
Bloudím tmou a bojím se noci,
A hledám toho, kdo může pomoci.

Ticho večera šeptá mi cosi,
snažím se naslouchat, už slyším ty hlasy.
Jsou to ty, co táhnou mě k tobě,
utíkam jim, neb skončím v hrobě.

Hlasy ztichly, já kopal si už jámu,
nyní mám jasno, již nechci tvou slávu.
Já vzepřu se a přestanu se bát,
již nejsi ta, které chci své srdce dát.

Autor terpXD, 17.12.2023
Přečteno 81x
Tipy 4
Poslední tipující: Lesní žínka, o3_gambit, Anfádis, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí