Neklid

Neklid

Anotace: ...

Chci to ze sebe nějak dostat. Ulevit si. Vyjádřit to, popsat to a poslat to..

Ten neklid, co cítím tak hluboko.

Vyslat ho někam daleko. Nebo klidně blízko.

Do tebe. Do nás. Nebo klidně do prostoru kolem. 

A potom..

Vnímat vše z nové perspektivy.

Tebe jako někoho nového, koho se nebojím poznat. 

A sebe jako někoho, koho nikdy nezlomili. Kdo nepoznal bolest ze ztráty. 

Nelitovat všech špatných momentů. 

A nepřemýšlet nad tím vším, co jsem mohla udělat jinak. A měla. 

Ale teď by to bylo jedno. 

Nebo to je jedno. 

Nebo jako to teď je.

Jen tě chci poznat jinak a lépe. 

Dát ti šanci a dát jí konečně nám. 

Jinou šanci, co jsme ještě nezkusili.

Bez pochyb, lítosti.

Bez lží a bolesti.

Autor someone.else, 18.12.2023
Přečteno 125x
Tipy 6
Poslední tipující: Ondra, cappuccinogirl, Psavec, mkinka, Marry31
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle jsi napsala...

18.12.2023 13:00:23 | cappuccinogirl

Moc děkuji, už to muselo nějak ven bála jsem se, že to bude "slátanina", tak jsem ráda, že se líbí :)

18.12.2023 13:16:41 | someone.else

Tak to má být :)

18.12.2023 08:33:44 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí