Vánoční recept na lásku

Vánoční recept na lásku

Anotace: ...

Vezmi hrst radosti, smíchu a úsměvů,

přidej špetku laskavosti a několik snů

Do mísy společnosti nalijte lásku,

zamíchejte něhou a trochou vášně 

 

Připište špetku důvěry a porozumění,

přimíchejte hojnost, štěstí a sblížení

Přidejte koření ve formě polibků,

jednu vlnu naděje z pohádkové knihy

 

Nezapomeňte na trochu sváteční magie,

pár hvězd z nebeské výšiny

Do pece lásky dejte moudrost a sílu,

vařte na mírném plameni, než se spojí

 

Až se recept na lásku správně upeče,

připravte si stůl plný lásky a ohňů

S partnerem se posaďte a štěstí si přejte,

vánoční recept na lásku vám dá radost a klid

Autor Misha, 18.12.2023
Přečteno 148x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, o3_gambit, IronDodo, Marťas9, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Recept na lásku...to je úžasnej nápad... a ingredience máš úžasné, Miško:-)*

18.12.2023 20:38:01 | cappuccinogirl

děkuji moc, myslím, že tohle k Vánocům patří, ale především láska, radost, pohoda, štěstí...:-)*

18.12.2023 21:03:56 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí