Tvůj anděl strážný

Tvůj anděl strážný

Anotace: ...

Tvůj anděl strážný Tě sleduje,

když vítr klidem po poli vane

V bezpečí na Tvé straně stojí,

s náručí lásky a křídly nad dvoranou

 

V nejtemnějších nocích, když Ti světlo chybí,

při Tobě stojí, aby Tvvým průvodcem byl

Váháš-li na cestě, kterou si máš zvolit,

on Ti ukáže směr, aby Tě ochránil

 

Tvůj anděl strážný Tě s láskou hýčká,

s Tebou radost i žal sdílí

Vždycky Tě podporuje a varuje,

aby Tvá duše byla v bezpečí až do konce

 

Tvůj úsměv a slzy pozoruje,

Tvoje sny a obavy zná

Svými křídly Tě obejme,

ať se v klidu a bezpečí cítíš

 

Neviditelný, ale věrný přítel,

navždy na Tvé straně stojí

Tvůj anděl strážný Tě chrání a miluje,

v každém okamžiku a v každém kroku Tě provází

 

Tak se na něj spolehnout můžeš,

on Tě nikdy samotnou nenechá

Tvůj anděl strážný - Tvůj nejvěrnější přítel,

jeho láska Tě vždy znovu obnoví

 

Autor Misha, 20.12.2023
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Iva Husárková, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí