Tak poď

Tak poď

 

Nenosím viac tvoj kríž
mne úplne stačí ten môj...

Tak prepáč ale už nevládzem
tak prepáč ale už poď sem
čakáme na seba pridlho
som pripravený,
si pripravená
som vinný,
si vinná
láska nie je stratená
v predstavách
len ju treba dolovať
lebo býva zahrabaná
v písmenkách
tak poď, lebo už nevládzem
tak poď, tak poď sem
smiem prosiť?
spravíme si parket
z námestia
a to ani netancujem
tak príď, ku mne príď
poďme sa spolu strápniť
pretože láska je silnejšia
než strach z pozornosti
tak poď, tak poď, tak poď
postavíme pevné základy,
pevné základy z maličkostí

Nenosím viac tvoj kríž,
mne úplne stačí ten môj
preto strach!
odovzdávam ti ho späť
ja to radšej risknúť chcem
preto poď, poď sem
pri tebe, drahá
opäť vládzem

Autor Dávid, 20.12.2023
Přečteno 146x
Tipy 11
Poslední tipující: Anfádis, o3_gambit, Žluťák, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem

26.12.2023 18:08:41 | Dávid

Jasná výzva, dobrá výzva*

20.12.2023 23:42:21 | šerý

Pěkné.

20.12.2023 20:30:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí