Spanek nad Rudym morem

Spanek nad Rudym morem

Blond vlas vune lasky
Verim ze svetice
Klidně spis
Pritom rychlost jak svetlice

Zkusim se ptat na lasku
Vsichni samoska
Nechapou
Visim na vlasku

Nesud podle velikosti
Bud holka
Vim, ze i Platon snesl nelibosti
Byl kluk

Autor Jakub_Rytíř, 21.12.2023
Přečteno 62x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí