Láska ve Tvých očích

Láska ve Tvých očích

Anotace: ...

Ve Tvých očích hvězdy září,

ve Tvém úsměvu se štěstí ukrývá

Jsi nejvonnější květ v rozkvetlém sadu,

mou duši Tvoje láska oblažuje

 

Tvůj dotek mi věčnou sílu dává,

pohlazení Tvojí kůže jako zázrak zní

Srdce mi v hrudi tichounce bije,

zamilovala jsem se do Tebe

 

Tvé rty jsou sladkým nektarem,

jeden polibek je pro mě magií

Celý svět se v okamžiku ztrácí,

když jsem s Tebou, není nic mou mocí

 

Tvoje přítomnost je má inspirace,

v Tobě nekonečné štěstí nacházím

Jsi mým slunečním paprskem na obloze,

s Tebou se volná jako pták cítím

 

Miluji Tě jako nikoho před Tebou,

jsi můj anděl, můj životní cíl

Nechte nás společně plout po moři lásky,

ať naše srdce v dokonalém souzvuku bijí  

Autor Misha, 21.12.2023
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí