Svícen

Svícen

Anotace: nevím, co u tohodle napsat...

Noční oblohu nad hlavou,
náladu mám však mlhavou,
ne mlhavá je špatné hodnocení,
přemýšlíš o mně a to se cení.

Přemýšlíš však ve zlém
a to mě trápí.
já žiju stále se snem,
že čas se vrátí.

Snila jsem o tom, že mi odpustíš,
neodpustils...
avšak ty velmi dobře víš,
že já snila a doufala...

Plamínek svíce rychle zhas.
Co byl ten plamínek?
To býval v černých vodách zlatý jas,
v němž spočíval kamínek.

Má naděje je pryč, zmizela.
Ten svícen, který schovával svíčku naděje,se roztříštil.
Můj blahý život nenávist zkazila,
ale já se nevzdala a plamínek se opět rozsvítil.
Autor Arleen.D, 02.04.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc krásná básnička ale ten konec se mi vůbec nelíbí jak je napsanej........ale promin chtěla sem dát 80%

26.09.2007 22:00:00 | Fuori dal mondo

Ahojky mockrát děkuji, jsem ráda, že někoho moje básně osloví a můžou i pomoct. Moc Ti děkuji ani nevíš, jak moc to pro mě znamená. Děkuji

02.04.2007 19:30:00 | SadLily

Diky má múzo za políbení, nádherné dílo, a to se cení.

02.04.2007 16:07:00 | Arbiter12

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí