Kouzelný čas Vánoc

Kouzelný čas Vánoc

Anotace: Vánoce už pomalu jsou za dveřmi...

Veselé Vánoce blíží se k nám,

kdy čas se v kouzelném rámu zastaví

Vánoční stromek ve světle svíček září,

radost srdce všech do nebes se vznítí

 

Zvony zvoní a tichá noc se snáší,

přinášejí naději, co s sebou nesla

Dárky se na zemi rozlétly,

otevřené srdce každého z nás zaplesalo

 

Všichni se shromažďujeme kolem stolu,

chutná vůně pečeného štěstí se v dýmu vznáší

Rodina, přátelé, blízcí i milovaní,

společně čas radosti a lásky slavíme

 

Děti plní očekávání a úžasu,

sněhuláci, saně a sníh z jihu

Vánoční přání divy plní,

v ruce držíme naději jako křídla

 

Kouzelný čas Vánoc přišel k nám,

hřejivé věci důležité nám sdělí

Lásku rozdáváme a radost přijímáme,

vánoční zázraky okolo nás znějí

 

Tak vydejte se do světa plného sněhu,

věřte, že Vánoce vždy ponesou klid a mír

Kouzelný čas, který září nadějí,

Veselé Vánoce všem přeji!

Autor Misha, 23.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, šerý, Jiří I.Zahradník, Žluťák, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohlaď děti.

23.12.2023 12:40:56 | mkinka

určitě je pohladím, obě holčičky Aničku a Terezku mám moc ráda.

25.12.2023 00:06:46 | Misha

Veselé a šťastné Vánoce Misho.

23.12.2023 09:23:56 | Jiří I.Zahradník

Tobě též přeji příjemné prožití svátků vánočních...

25.12.2023 00:07:03 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí