Jiskra vánoční radosti

Jiskra vánoční radosti

Anotace: ...

Vážíme si těch vzpomínek z dětství,

kdy vánoční čas přinášel štěstí a sílu

Malé oči zářily nadějí a radostí,

když se blížil příchod Ježíška k nám

 

Vysedávali jsme netrpělivě u okna,

srdce tloukla nám nadějí

Snili jsme o dárkách pod stromečkem,

ta vzrušení v nás byla opravdová síla

 

Když pak přišel ten slavný večer vánoční,

na stromečku se mihl lesk světýlek

Naše oči jiskřily plné radosti,

prožívali jsme ten nejkrásnější okamžik

 

Rozbalovali jsme dárky s úžasem,

chvíle plné radostí a vděčností

Malé ruce se s nimi radostně stýkaly,

štěstím se plnily všemi směry

 

Všechny ty drobnosti, co byly pod stromečkem,

nabídly nám kouzlo překvapení a lásky

My jsme byli plni dětského nadšení,

že jsme byli jednou součástí

 

Tak si vzpomínejme na ty krásné Vánoce,

na chvíle radosti a bezstarostného štěstí

Svět kolem nás se mění,

ale ta vzpomínka zůstává v srdci věčnou jiskrou radosti

Autor Misha, 24.12.2023
Přečteno 81x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí