Proč?

Proč?

Anotace: ...

Proč s e mi po něm stýská,po jeho rtech,
proč už necítím jeho horký dech?
Proč neslyším jeho krásný hlas,
proč nemám radost zas?

Jsem hloupá, uznávám,
když mu srdce předávám.
Chtěla bych se ho dotýkat...
Proč ho musim milovat?

Miluju ho a on to ví,
po mém těle někdy sní.
Autor verushka, 02.04.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí