Šťastný Nový rok

Šťastný Nový rok

Nový rok přichází
S noční oblohou
Plnou barevných hvězd
Z ohňostrojů co se radují
Lidé šampaňským střílejí
Sklenky plné bublinek
Cinkají vesele do sklenek
Přejí si lidé vřele
Cizí i přátelé
Šťastný Nový rok

*****
Hodně zdraví přeji všem
Kteří sem přijdou zítra,
Nebo za týden
Přání splní se ta tajná
Co máme v duších svých
A srdce nepoddajná
Lásku přátelům dávat budou
Stejně tak jako jejich brát
Štěstí si přát

Autor Aramgad, 26.12.2023
Přečteno 96x
Tipy 11
Poslední tipující: Jarunka, o3_gambit, Psavec, Marťas9, Ondra, mkinka, Žluťák, Anfádis, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fajn, že aspoň 1.den v roce bude šťastný.
:))

26.12.2023 17:55:55 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí