I já vlastně lžu...

I já vlastně lžu...

Anotace: Tohle bylo napsaný po jednom rozchodu,ale malinko jsem si to upravila vzhledem k tomu jak to vidím teď.Prostě až na konci poznáme,jak jsme měli začít...je to takový slabší dílko mno,ale pro mě prostě něco znamená...

Zoufalý řev
a moje krev
zas se mi hlavou honí,
svět se točí
a moje oči
už zase slzy roní.
Všechny sny
a krásné dny
mi před očima mizí,
jsi ten lhář,
co jeho tvář
mi pořád není cizí.
Tvoje rty
a doteky
jsem z toho tak zmatená,
možná snad
chceš si jen hrát
nevíš co mít rád znamená.
A tak dál
zapírám žal
a sama sobě musím lhát,
taková přetvářka,
sama jsem lhářka,
tak co ti vlastně vyčítat...
Autor mosquito, 02.04.2007
Přečteno 631x
Tipy 1
Poslední tipující: annie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí