Zůstaň

Zůstaň

Anotace: překlad písně Bleib, bleib, bleib - Tom Mandl

Dnes je tak kouzelný večer,

přece jen tak odejít nemůžeš

Příliš dlouho jsme se neviděli,

o té dnešní noci

 

Tam nahoře ve svitu hvězd nepoznáš,

to magické slovo

V nebi ohně vzplanou,

když mě políbíš

 

Zůstaň, nechoď pryč,

teď mě samotnou nenechávej,

protože takovýho jako jsi ty už nenajdu

Do Tvého náručí se schoulím,

ráda se k Tobě přitulím

 

Chci Tě celého, jen po Tobě toužím,

ve svitu měsíce si s Tebou ještě jednou zatančím

V rytmu tanga se naše těla vznáší,

ještě jednou noc plné vášně s Tebou prožít

 

Zůstaň, pro trochu něhy a lásky,

co pro Tebe v srdci nechávám

Co bych měla více říct,

abys pochopil, jak moc Tě potřebuji

 

Mám pár snů, které Ti chci ukázat,

abys věděl, o čem tajně sním

Sama bych se nikdy neodvážila,

ale ty jsi mne polibkem probudil

 

Jestli nejsem blázen, tak jen kvůli Tobě,

mi srdce tak buší

 

https://m.youtube.com/watch?si=Y1H_vIExg72x6tiN&v=McKnx8q2HRk&feature=youtu.be

Autor Misha, 30.12.2023
Přečteno 133x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tvoje dílo, Mišo?

30.12.2023 22:43:18 | Žluťák

je to překlad z německého originálu Bleib, bleib, bleib - zpěv Tom Mandl, text jsem přeložila do češtiny a tohle mi vzniklo

30.12.2023 22:58:02 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí