Ztracená v sobě

Ztracená v sobě

Anotace: Psáno tomu na koho nikdy nezapomenu!!!

Slova plynou, krok míjí krok
Ty se měníš, říkáš si „jsem cvok“
Ztracena v sobě, ztrácíš své iluze
Nemáš své sny, začíná čas deziluze
Smích se vytratil z tvé tváře
Zůstávají jen smutné oči od pláče
Na rukou jizvy od zkrvaveného nože
Říkáš mi to a já říkám jen „Cože? Cože?!?!“
Chci ti nějak pomoci „ řež radši mě do mých paží“
Paže se vyléčí, ale srdce? Srdce se nikdy nezahojí!

J3zus
Autor J3zus, 02.04.2007
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Elouš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám takové situace...bohužel...ale hezky napsáno..

20.02.2008 23:06:00 | Elouš

hm...je celkem pekne napsana... :))

02.04.2007 17:46:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí