Zimní večer

Zimní večer

Toho zimního večera,
kdy hvězdy jen tiše pěly,
na cestu sněhem pohlazenou,
dráhu iluminovanou,
my k sobě se měli.

Toho zimního večera,
já zapomněl jsem,
že strasti před námi vilně čekají,
další den jistý není.

Pak lidé nepřejícní,
přetvářku svou zapomenou,
lem hodnot vytratí se,
faleš a lež realitu neminou.

Toho zimního večera,
klid našel jsem já,
však city k tobě pominou.
Autor Šťastlivec, 02.01.2024
Přečteno 153x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, mkinka, Psavec, BArBArKO, o3_gambit, Iva Husárková, Jarunka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí