Dívka v lese

Dívka v lese

Anotace: ...

V lese dívka sedí
a slzy roní.
Ze srdce jí teče krev,
už není slyšet její krásný zpěv.

Srdce v obvazu je ukryté,
i když tluče, je už téměř zabité.
Kdysi byla ovečka tichá.
ke každému vlídná.

To už však je minulost,
teď má lásky dost.
Na všechny se utrhuje
a doufá, že to láska nezpůsobuje.

Miluje ho, to už nezmění,
láskou opět vzplane, až ho uvidí.
Jí srdce žalem usychá,
ale jemu srdce uschnout nenechá.
Autor verushka, 02.04.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to mocinky pěkný :-) jen tak dál ;-)

03.04.2007 06:37:00 | mafianek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí