Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Mozaika 2024

I kdybych napsala milióny básní
a nebyla u Tebe.
Strádala bych.
Ach mé nebe.

I kdybych žila bez migrén,
hledala bych Tě
a patřilo by Ti
každé z mých děl.

Každé slovo je málo
proti stisknutí
Tvé upřímné ruky.

U Tebe mohu plakat
a přijdeš klidně v noci.

Ty víš,
kdo pro mě jsi.

Spojení navěky.

Amen do naší básně.

A před spaním
se obejmeme.
Ty můj nejkrásnější sne.

Ave
Ave


Miluji Tě.
Autor mkinka, 09.01.2024
Přečteno 131x
Tipy 36
Poslední tipující: neptolius, Ďábel sám, Misha, Frr, Stanislav32, Protos1182, Marten, cappuccinogirl, Dejvis, Dračí, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ÓÓÓ omalováno ústy *** Líbí

09.01.2024 13:20:08 | Dejvis

Děkuji za milou podporu mi danou. Mám z Tvého čtení radost.

09.01.2024 13:40:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí